Зимният курорт Банско започва да се рекламира в CNN Turk – турското

...
</TD
>Зимният курорт Банско започва да се рекламира в CNN Turk – турското
Коментари Харесай

От утре: Банско излиза на един много сериозен пазар

Зимният курорт Банско стартира да се популяризира в CNN Turk – турското посланичество на американската телевизия CNN. Рекламните клипове ще се излъчват от на следващия ден, 7 февруари, до края на месец март.

Банско излиза на един доста сериозен пазар. По пет пъти дневно ще се въртят рекламни клипове, в това число и в праймтайма на малкия екран “, изясни за Economic.bg Малин Бистрин, ръководител на Съюза на туристическия бизнес в Банско.

Той не пожела да разяснява каква е цената на контракта, който е подписан. Но съобщи, че това е доста значима стъпка, защото " напълно скоро това може да донесе доста визити в Банско “.

Каква ще е рекламата?

Рекламните клипове ще демонстрират всички благоприятни условия за туризъм в българския зимен курорт и по-специално – ски пистите.Te ще бъдат предавани, когато се показва прогнозата за времето.

Всичко това дава опция на турския екскурзиант да получи всякаква информация за Банско “, споделя Бистрин.

Инициативата за реклама в една от най-гледаните турски малките екрани е на туристическия бизнес в Банско, общината и целия район, прецизира Малин.

Още предходната седмица министърът на туризма на Турция е бил на посещаване в Банско за сключване на контракта.

Цялата процедура по договарянето на рекламата акция лиши към 10 дни “, изясни Малин.

Той е на мнение, че всичко това, в пика на зимния сезон, ще донесе доста изгоди на града и цялата община.

Туристическото ревю EMITT

Днес беше намерено интернационалното туристическо ревю EMITT (East Mediterranean International Tourism & Travel Exhibition). България взе участие със независим щанд, проведен от Министерството на туризма, в който ще се показват общо 10 туроператора, общини и експерти в сектора, по информация на българското Министерство на туризма.

Истанбулското ревю е едно от най-старите в сектора и най-престижното. То е профилирано за региона на Източното Средиземноморие и съгласно специалистите е измежду 5-те топ туристически изложби в света. По създание съставлява туристическа борса за информация, продан, съдействие, дестинации за туризъм и пътувания на Балканите, Близкия изток и Централна Азия.

Интересът от страна на турците към България е доста огромен. През нашия щанд минаха доста хора “, споделя Малин Бистрин, който също е на ревюто.

Очаква се на българския щанд да пристигна през днешния ден и българския министър на туризма.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР